fredag 15 maj 2009

Bitch Slapped

Här är lite bilder från gårdagens bitch slapping. Eftersom filmen inte var någon höjdare, var vi nöjda över att det var fri bar och på festen som hölls på American Pavillion på stranden intill festivalpalatset. Kändisarna från filmen stod och rotade i en liten hage medans vi talade med allehanda amerikaner. Bland annat någon bullrig typ som påstods driva New York Filmschool och ha Viktor Sjöström som farbror. Vet dock inte sannolikhetsgraden eftersom han verkade aningens överförfriskad. Sen dök britterna upp i form av Jake West med possey. Och då påbörjades något slags försök till sjöslag innan vi blev utkastade av fem bouncers för att Jake hade, hmm, hur skall jag uttrycka mig här, kastat guds helilga vatten(?) mot ett staket utanför tältet. Understrykas skall här att stället inte hade någon toalett, men serverade jättestora, tillika jätteäckliga öl. Oh, well det var väl dags att gå hem ändå.

Innan dess hann åtminstone Nicolas och Anders med en photo session med en av de tre huvudrollsinnehavarna America Olivo. Som skall pryda omslaget till juninumret av Playboy i USA. Hoppla.

Givetvis hade det börjat spöregna lagom tills vi skulle spankulera den ca 20 minuter långa vandringen hem längs Croisetten. Så jag med min festsminkning blev lite av ett katastrofdrabbat område. Ebba "the corpse paint" Rydqvist.

Dag tre kommer bestå av sporadiskt filmtittande och några möten. Vi får se var det bär oss.

/Ebba

America Olivo på Playboy

Väntan på visning utanför biografen Olympia (som typ har plaststolar??)
Makeup mishap.
Anders+America
Nicolas+America


Anders blir ömsom omtyckt, ömsom bitchslappad!





Anders och världens gladaste tyska, erotik-3D-regissören Christina Kinne


Nicolas med Bitch Slap-osten


Inga kommentarer: