tisdag 17 maj 2011

Too Much Pussy!

Igår var vädret helt fantastiskt, maten god och röda mattan har aldrig varit så stjärnspäckad som när Terrence Malicks The Tree of Life hade galapremiär samt en yetikonstig helikoptershow. Men förutom detta var måndagen en sådan där dag då allt liksom gå lite fel hela tiden. Som en butterfly effect av en dålig Cannes-dag. Carin lämnade oss, halsontet svider, tröttheten var övermäktig, vi missade Kevin Smiths (som har gjort en helt o-Kevin Smithsig skräck-thriller med Melissa Leo och John Goodman) näst sista (?) film Red State, och x3 fest fail på kvällen. Vi tog igen det med en smarrens middag och att gå och lägga oss "tidigt", dvs 01.30.

Red State-trailer. En film som enligt egen utsago är Kevin Smiths näst sista film som regissör, sedan ska han börja distribuera istället.




På inköpsfronten har det dock gått bättre. Njutafilms kör vidare sin feminist/sex-linje och har köpt den tysk-franska dokumentären Too Much Pussy! Feminist Sluts, a Queer X Show om sju kvinnor som reser runt i Europa med ett manifest om femnism, sex, konst och utbildning. SE TRAILER HÄR!

Idag satsar vi på bättre, större och roligare. Det blir bland annat den superuppeppade CORMANDOKUMENTÄREN, FFF-fest och middag med amerikanskbolaget Screen Media Ventures. Wee!!

/EBBA


Wendy Delorme, Judy Minx, Madison Young, Sadie Lune, Mad Kate and DJ Metzgerei.

Affishen till Too Much Pussy! av regissörerna Émilie Jouvet, och Wendy Delorme.


.

Inga kommentarer: