måndag 16 maj 2011

Flying Noodle Party

Ja, så var vi inbjudna på urtjusig fest  på Carlton Beach för Tsui Harks ny Jet Li-film i 3D: Flying Swords of Dragon Gate. Jet Li var inte där men många andra av skådisarna och Tsui Hark själv som satt innanför ett litet vip-område. 


De hade en toppkock där som hade nudeluppvisning och styckade kycklingar på fem sekunder osv. "FLYING NOODLE!" "SHAVING NOODLE!" "UNBROKEN NOODLE! 10 YEARS OF PRACTISE!" skrek dom ut i mikrofonerna när det flög äggnudlar över hela stället. Sen fick man äta buffé som var specialsammanställd av mästerkocken Martin. Dumplings i drivor och torn av små efterrättsskapelser. Anders fick dock en glasbit i sin mat, så vi tappade aptiten.


Sen började svärdsfajtingen med två svärdsmästare som ställde upp på bild med alla champagnegalopperande amerikaner - som förmodligen aldrig sett en Tsui Hark-film någonsin. Nicolas och Anders vågade till slut fram till regissören som blev jätteimponerad av Anders 3D-kamera och ville hålla hand med Nicolas. 

När man gick fick man en urtjusig Flying Swords of Dragon Gate-solfjäder. Vi lottar nu ut en av dessa!! Kommentera på bloggen under detta inlägg vilken som är in favoritfilm av Tsui Hark och vinn denna superexklusivitet! LYCKA TILL!!

/Ebba



Efterrättsskyskrapor.

Carlton Beach har pyntats inför kvällen.

Tsui Hark, producent och skådespelare.

Mästerkocken Martin Yan.

Martin styckar jättefort.

Sockervadd med cherry pop-surprise!

Glas i mat. Tråk.

Svärdmästrare och Studio S mästare.

Tsui Hark vill hålla handen med Njutafilmsmästare.

Gurka-huggen-ur-mun-tricket.

3 kommentarer:

Mattias sa...

Green Snake utan tvekan. Plastormar, mjukporr och politisk allegori är en bra kombination.

Matthias sa...

Undrar om svärdmästarna har sett Elake Rune och Sune om dom hade gjort tummen upp då?

Skitkul att följa era eskapader där nere

Anonym sa...

Hahaha! Vi skulle frågat! Tack för ditt inlägg Mattias, vi kan inte annat än att hålla med - Green Snake är ett frakking masterpiece. Skicka ditt namn och adress till ebba@subdvd.com, så ser jag till att du får den grymma Tsui Hark-goodien skickad till dig bums! Hare fett!