lördag 14 maj 2011

BLACK FRIDAY BLOGGER FAIL!

BLACK FRIDAY BLOGGER FAIL! Blogger har legat nere, så knapphändig bloggning alltså. PLUS att blogger har raderat ca FYRA blogginlägg *JÄTTEsura*. Men nu är det suuuweet att vara tillbaka, och här ska ni får höra!

Holy jeebus vad starstruck vi blev igår. På väg till palatset och Attack the Block-visningen snubblade vi in i Famke Janssen som kom stapplande på Croisetten på überhöga klackar, som verkade plåga henne svårartat då hon såg lidande ut och stöttades upp av två karlar. Alltså det kan inte understrykas nog vilken valkyriechock vi fick av denna dam. Sjukt lång och snygg!
Sen tror jag att jag gick förbi Sally Field på marknaden kort därefter. Men detta kan inte bekräftas.

Medans vi var på Attack the Block (som vi diggade hårt och är inköpt av Atlantic Film) hade Nicolas fått en inbjudan till thailändska paviljongen på kunglig fest. Bokstavligen. Prinsessan var på plats och när hon stegade in ställde sig all män på knä. Det hade även flugits in en kunglig tron i vilken hon fick sitta och hålla hov under aftonen. I några IKEA-möbler bakom satt ministrarna (vi tror det var kulturminister och minister of commerse) med raka ryggar.

Mitt i denna spektakulära händelse träffade vi på vänner från FFF som var på väg till Iron Sky-mingel. Så – för tredje året i rad gick vi och såg promos och minglade med finnarna. Är vi frågade hur det gick med filmen svarades det ”bra”. Kommer ut 2012 enligt dom. Vi har hört det förut säger vi.

Efter det gick vi som vanligt inte på Marknadsfesten som vi aldrig blir inbjudna till.

Idag blir det asiatiskt tema. Japansk kappa-komedi och 3D-sex & Zen!

/Ebba

Inga kommentarer: