lördag 14 maj 2011

Sex än sen då?

Gick upp 08.15 imorse för att för försöka få galabiljetter till Pirates Of The Caribbean 4. Åh så naivt. Biljetterna släpptes 08.00, så hallå, big fat RED på den åtkomsten.


Helgen är i full gång och stan kryllar av folk som vill komma och se spektaklet. Börjar bli svårt att ta sig fram, festerna fulla och visningarna likaså. Igår började vi med den japanska kappa-komedin Underwater Love (Onnan no kappa). Vi blev peppade eftersom vi älskar japanska weirdofilmer om kärlek mellan människa och mytologiskt vattendjur. Och med musik av Stereo Total så blev det en given språngmarsch till biografen Olympia 3. Alltså det är väldigt svårt att ens prata om den här filmen i sammanhängande drag, men det är alltså en musikal om en "gammal kvinna" (hon är 35 år) som får besök av sin tonårskärlek som dog 17 år tidigare och nu har blivit en kappa (kanske närmast beskrivs som den japanska mytologins Näcken?). Uhm, det är väldigt länge oklart vad filmen egentligen handlar om och var femte minut brister karaktärerna ut i fullkomligen obegripliga sångnummer. Och så alla märkliga sexscener? Som Anders uttryckte det: man känner sig lite våldtagen i själen. Måste med andra ord ses!

Sen lyckades vi få plats på peppuppumpade Nya Zeeländska nazizombiefilmen The Devil's Rock. Ni kans skippa den. Killen på bolaget var väldigt ensam efter filmen. Den var döööööö-tråkig! Men vi gick ändå på minglet efteråt. Nya Zeeländarna är väldigt trevliga, och man får ju aldrig ge upp försöken att få in en inbjudan till Peter Jackson land.

Sen vart det *trumvirvel* stönspektaklet 3D Sex And Zen: Extreme Ecstasy. Ojoj, på den fick man vare sig man ville eller inte 3D-bröst i ansiktet, snopphumor och tortyr i en rasande fart.Ingen har någonsin hört så mycket fejkstön i en film någonsin! Vi fick gå på festen efteråt som hölls på Sparkling Club. Där var det inte lika mycket action, men hemskt god asiatisk buffé och skådespelare från filmen som bytte om till galastasser på toaletten i omgångar.

När detta var över spreds folk för vinden. Nicolas lyckades av en slump landa en biljett till Wild Bunch's Polisse-fest (tävlingsfilm) som hölls på stranden. Vi andra dreggade på gatan med burköl på Lilla Majestic tills det blev nog.

Idag är det festbiljettsjakt och galavisningspepp som gäller. Men innan något kan ske: vitamininjektion på Seaside.

/EBBA

Sex And Zen-party: SEO, Andrew "Surfer Dude" Rellis och Britney från Vantage Media International som vi köpt många filmer ifrån, bland annat Studio S-mästerverket King Frat!
Sex And Zen-party: Skådisar från filmen.
Sex And Zen-party: En av filmens fagra donnor.
Glada skitar!
Gratis är gott i ett dyrt ställe som Cannes.

Buffébrud.

Wild Bunch's Polisse-fest.

Inga kommentarer: