fredag 16 maj 2008

FREDAG 16/5 2008 - del 2

PARTY STARTER.

Det fanns en anledning till att Nicolas hade köpt champagne igår. Grabbarna hade lyckats fixa biljetter till t.a.T.u-festen (med löften om att ta med sig två vissa heta brudar...;-)! Så i med bubblet i våra strupar, på med stekar-outfiten och iväg. Efter att jag och Carin pliktskyldigt hade visat upp oss på danska filminstitut-festen en kortis, möttes vi alla upp och gled in på Majestic Beach som är en enrom strandfest-lokal i stekighetens oheliga namn. Baren, som är ungefär lika lång som halva Croisetten, var fullkomligen dränkt i gratis-champagne, och vodka, vilket utnyttjades till max tillsammans med de enorma tornen av lyxiga hors d?oeuvres som stod på alla bord. Sedan var det dags för de ryska sångfåglarna att uppträda. Fansen Nicolas och Anders stod givetvis längst fram och fick till och med träffa dem efteråt. Själv stod jag och dansade i ring med några svenska vampyr-filmmakare samt Jakob och Candace.

Till fördel för rysk maffia sakade vi dock fest nummer tre som hölls på taket av Grand Hotel. Men, men, you can?t catch them all... även om vi var sjukt nyfikna på vad den utlovade goodie-bagen skulle innehålla.

Kvällen avslutades sedvanligt på Lilla Majestic, och följdes av efterfest med Solid-Stekis på vår balkong till tonerna av bitterljuv synth. Gud vad vi är duktiga.

Rent kändisspotting-mässigt är nog de enda vi sett ?på riktigt? (förutom t.a.T.u.) Ethan Hawk som Nicolas såg i Majestic lobbyn, samt den svenska baby face-komikern Björn Gustavsson. Ja, vi har även minglat med Lia Boysen. Men det blir nog mer ska ni se.

I övrigt är det väl mest vädret som irriterar. Det låter med all säkerhet bortskämt, men att springa runt fram och tillbaka i blåst och regn i en ort som baseras på utomhusaktiviteter (bortsett från biotittande förstås) är inget vidare. Speciellt inte för att behålla sina stekiga rivieran-stilpoäng ;-)

/EBBA



Man får försöka hitta uppkoppling lite överrallt...


Danska festen.


Bloggern och mingeldrottningen Ann-Louice Dahlgren som just släppt boken Resa till Rom.


Gratis champagne och rysk maffia på You and I-festen.


Snart spelar t.a.T.u...


...


...


...


...


...


...
t.a.T.u må anses vara eye candy för hetrokillar och för en gammal hårdrockare är det lite märklig att erkänna, men deras best of-platta som släpptes för ca tre år sedan är fanimej en av historiens stora popskivor. Så subbers, spräng alla gränser som ni alltid gör!
För övrig, världens bästa platta ever är Loveless av britterna My Bloody Valentine. Efter typ 16 år kommer de att åteförenas denna sommar och spela några få datum, bl.a. på på Roskilde och den norska festivalen. En nostalgotripp som jag kommer själv uppleva i Paris.

/NICOLAS

Inga kommentarer: