onsdag 19 maj 2010

Fylleblogg

Jaha, klockan närmar sig fem på morgonen. Och vad gör jag här? Josåatte det kan man undra. Jag tänkte mest berätta att kvällen som (observera) började med att onämnd medlem av sällskapet drällde in vid 17-snåret - oredlig (till följd av en tre timmars lunch med Skandinaviens många pampar), fortsatte med det traditionsenliga Hollywood Classics-minglet (vi som inte var oredliga - ännu), fortsatte i en snortrevlig middag med Michael Dwyer (and friends) på magdansar-etablissemang (choice of das americanos). Där språkades med diverse skapelser så som regissören till filmen F, Johannes Roberts, en jäkla trevlig prick vars film har biopremiär i England i oktober. 

Efter timme på timme av Tangines, cous-cous och magdans vare fankenimej dags för årets lyxigaste partay - MK2 ("ämmkaadöö")-festen. I år hålls den inte på Grand Hotels tak, och det fanns varken peep-show-bås eller gåslever-hamburgare. Däremot fanns det omättliga mängder med sprit och gräddan av fransk hipkid-anda. Festen hölls på en av de mer extravaganta strandklubbarna där det hade inretts med lite lagom stötande konst, en säng, stålbad, några speciella speglar, konstig handfatsfontän, och en människa som jobbade med att stoppa upp en struts med tidningspapper (alltså vi snackar live happening). Det fanns två VIP-avdelningar där kanske eventuellt Isabel Huppert var och någon nämnde Johnny Depp, men det veti fan. Bland alla dess gratis-drinkar och franska 2-metersmodeller bestämde vi oss sonika för att stanna i ett bakre konst-rum och ta bilder på varandra i badkar och ihoprullade som köttbullar under handfat samtidigt som yrkesfotgrafer "workade" med franska Ellos-katalogsmodeller. 

En liten gliring till Stekis, som hellre betalade 160 kronor drinken på Grand Hotels "Variety"-bar än att utnyttja erbjudandet om inträde till MK2-festen. Hahahaha!

Jag skulle vilja avsluta med att säga att tisdagen var den absolut bästa finaste dagen hitills vädermässigt. Men vem bryr sig när det finns oändliga mängder gratis-sprit? (och den är jag så hemskt tacksam över nu när banken ej medger uttag).

Over and definately out!

/EBBA


Inga kommentarer: