onsdag 23 maj 2012

Galen kväll med belgisk punk och stage-divande Jean Dujardin

Borde egentligen sova, men det har varit en galen kväll som bör formuleras i ett blogginlägg medan färskheten består. Kvällen började med god Lund-öl hos FFF. Därefter vandrade vi till tappa saker på SEO-stället där vi käkade god mat och överdådiga desserter.

Vid bordet bredvid satt Adebisi från underbara TV-serien Oz, och även Lost (korrekt verkligt namn Adewale Akinnuoye-Agbaje). Det var jag, Nicolas, Anders, SEO, Jakob och Candace och en massa pizzor och sen hemgång till lägenheten för fortsatt uppvärmning. Märkligt nog ersattes Adebisi och hans respektive av Lena Endré och Richard Hobert innan vi lämnade restaurangen.

Efter en kort sejour i lägenheten var det Le Grand Soir-fest på beachen. Fullpackat, men inte lika trångt som kvällen innan på Nordic Beach. Och sen blev det punkröj med franska bandet Wampas. Och inte vilket jävla punkröj som helst, utan ett där en viss fransk Oscarvinnare stod på scenen under större delen av konserten och hoppade ut i publiken vid ett par tillfällen. Japp, både jag och Nicolas fick bära upp den tokglade Jean Dujardin på våra händer medan han seglade upp mot discokulorna. Med på scenen under hela konserten var även båda regissörerna Benoit Delepine och Gustave Kervern, samt ena huvudrollen Albert Dupontel. Alla stagedivade innan konsertens slut.

Anders lägger strax upp fler punkbilder...

Inga kommentarer: